Kalla Kálmán receptje
2020. július 30.- 720 g harcsafilé (8 szelet)
- 1/3 csésze olaj a sütéshez
- só
- 80 g szarvasgomba (uncinatum vagy nagy spórás)
- 1 csésze halalaplé a csontokból főzve, zöldségesen
- 1/2 csésze száraz fehérbor
- 2 csésze tejszín
- 4 db burgonyából sült kosár
- 1 kis cukkini
- 1 db sárgarépa
- 200 g brokkoli
- 50 g vaj
- só
- 1 csomag vágott petrezselyem
A zöldségeket megformázzuk, megfőzzük, és forró vajon, vágott petrezselyemben megforgatjuk, majd a sültburgonya-kosárba tesszük.
Forró tányérok felső részére tesszük a zöldséges burgonyakosarakat, elé öntjük a mártást. A mártásra helyezzük a megsütött harcsafiléket, a szarvasgomba másik felét meghámozzuk, és nagyon vékonyra szeletelve tesszük a hal és a mártás tetejére.
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/30/Szarvasgombaval-toltott-harcsaermek-770x_.jpg?token=e82aca349cc519f79f15b73ff889c5aa)
szarvasgomba , harcsafilé , olaj , halalaplé , száraz fehérbor , tejszín , burgonya , cukkini