Barka Áron receptje
2020. április 30.- 80 dkg szűzpecsenye
- 1-2 ek mustár
- 1 ek méz
- 1 kk bors
- 1 dl olívaolaj
- 1 kg sárgarépa
- 3-4 ek juharszirup
- 1-2 ek szezámmag
- só

juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
A bodrogkeresztúri Dereszla Bisztró receptje.
Szerző: Bém Bence a Dereszla Bisztró séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pinczés Marianna
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Csiszér Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Szabolcs András-Szabolcs-Gyuris Éva
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Balatoni Brigitta
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű