Barka Áron receptje
2020. április 30.- 80 dkg szűzpecsenye
- 1-2 ek mustár
- 1 ek méz
- 1 kk bors
- 1 dl olívaolaj
- 1 kg sárgarépa
- 3-4 ek juharszirup
- 1-2 ek szezámmag
- só
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/05/27/-SEB2266-770x_.jpg?token=c58c9080f36f6cf022d2822f9dd9ac69)
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
Szerző: Kovács István (Kedveskéim, Hejce)
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gullner Gergő
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Fekete Antonio
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Jahni László
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű