Barka Áron receptje
2020. április 30.- 80 dkg szűzpecsenye
- 1-2 ek mustár
- 1 ek méz
- 1 kk bors
- 1 dl olívaolaj
- 1 kg sárgarépa
- 3-4 ek juharszirup
- 1-2 ek szezámmag
- só
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
A jövő szuperfoodja is alkotóeleme ennek a csodás desszertnek.
Szerző: Jahni László
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Íme egy finom kenyérrevaló, amit előre elkészíthetünk és ünnepivé varázsolhatjuk étkezésünket.
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű