Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint

spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
Íme egy kancsókoktél a hűvös őszi napokra.
Szerző: A Magyar Konyha
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Frideczky András
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Még könnyebb
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz