Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Rosenstein Tibor és Rosenstein Róbert
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Nábelek Zsófi
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Májkel Zsolt
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Magyar Elek, az Ínyesmester receptje alapján (1932) készítette el a séf a rakott káposztát.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű