Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint

spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
A különféle húsokból készülő pástétomok igen népszerűek, hiszen kitűnő előétel varázsolható belőlük.
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fatér Balázs István
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Az ünnepi kedvenc vegán változata!
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz