Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
Egy firenzei specialitás, ami a pacal rokona.
Szerző: Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
A legtöbb diétában a zöldségek jelentik a jolly jokert.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Spaghetti all’ amatriciana
Szerző: Jakabos Zsuzsa
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Algyői Halászcsárda
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz