Receptek

Sült kolbász tárkonyos- mustármagos párolt káposztával

Sült kolbász tárkonyos- mustármagos párolt káposztával

Segal Viktor receptje 4 fő részére

HOZZÁVALÓK:

  • 4 szál sütni való vékony bajor vagy magyar kolbász
  • 4 szelet bagett
  • 1 ek vaj
  • 4 ek mustár

PÁROLT KÁPOSZTA

HOZZÁVALÓK:

  • 30 dkg savanyú káposzta csíkokra vágva
  • 2 ek kristálycukor
  • 2 tk sárga mustármag
  • 1/2 mk őrölt római kömény
  • 2 szál friss tárkonylevél
  • 3 dl húsalaplé vagy víz
  • só, bors

ELKÉSZÍTÉSE:
A cukrot óvatosan felolvasztjuk, rátesszük a káposztát, hozzáadjuk a mustármagot és az őrölt római köményt. Sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük húsalaplével, és folyamatos kevergetés közben puhára pároljuk. Végül hozzáadjuk a tárkonyleveleket, és kihűtjük. Megsütjük a kolbászt. A kolbászzsírban megpirítjuk a bagettszeleteket. Ráhalmozzuk a mustármagos párolt káposztát, ráhelyezzük a sült kolbászt és egy evőkanál mustárt.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább