Segal Viktor receptje
2019. február 12.- 8 db vörösmárnafilé
- 8 db kisméretű olajban eltett articsóka, félbevágva
- 1 db gránátalma, kimagozva
- 15 dkg salátakeverék
AZ ÖNTET
HOZZÁVALÓK:
- 3 ek zöldcitromlé
- 1 dl olívaolaj
- só, fehér bors
TÁLALÁSA:
Tálalásnál a tányérra halmozzuk az öntettel összeforgatott salátaleveleket és az articsókát. Ráhelyezzük a vörösmárnát (adagonként kettőt), és megszórjuk a gránátalmamagokkal.
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/04/Sult-voros-marna-articsokaval--granatalmas-zold-salataval2-770x_.jpg?token=1eecb2f8a17c6db349f6db9d7231a839)
hal , gránátalma , articsóka , zöldcitromlé , fehér bors , vörösmárnafilé , saláta keverék