Gyurik Gábor receptje
2020. július 30.- 1,2 kg sütőtök
- 10 dkg póréhagyma
- 30 dkg túró
- 1-2 ek búzadara
- 2 l alaplé
- 0,3 dl tejszín
- 1 db tojás
- 5 dkg mézes puszedli
- só
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/30/Sutotokkremleves-mezes-puszedlis-turogomboccal-770x_.jpg?token=7919ba93f7e5747a085b2b0d4537ff5d)
sütőtök , póréhagyma , túró , búzadara , alaplé , tejszín , tojás , mézes puszedli
sütőtök , póréhagyma , túró , búzadara , alaplé , tejszín , tojás , mézes puszedli
Egy firenzei specialitás, ami a pacal rokona.
Szerző: Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Segal Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Miszori József
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz