Receptek

Tejfölös harcsapaprikás szalonnás túrós csuszával

Tejfölös harcsapaprikás szalonnás túrós csuszával

A nagykörűi Suttogó étterem receptje 4 fő részére.

HOZZÁVALÓK:

  • 60 dkg harcsafilé
  • 12 dkg vöröshagyma
  • 80 ml olaj
  • 3 dl tejföl
  • 12 dkg túró
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 40 dkg csuszatészta
  • 1 db paradicsom
  • 1 db tv paprika kakukkfű
  • só, bors, fűszerpaprika

ELKÉSZÍTÉSE:

Pörköltalapot készítünk. Olajon üvegesre pároljuk a vöröshagymát, párolás közben sózzuk. Fűszerpaprika és kakukkfű hozzáadásával a kockára vágott harcsa húsát megfehérítjük, majd egy kis vízzel felöntjük és készre főzzük. Vigyázni kell, mert hamar megfő a hal húsa. A végén tejfölös liszttel behabarjuk. Tálaláskor a harcsát megszórjuk apró kockára vágott paradicsommal és tv paprikával.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább