Zirig Árpád receptje
2020. április 12.- 60 dkg sertésoldalas, egészben
- 20 dkg sertészsír
- 1 fej vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors, köménymag
A reggelin túlesünk valahogy, de az ebéd nem készül el magától. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy olyan ételeket kell az asztalra tenni, amelyekkel kevés a bajlódás,
feltesszük főni, bedobjuk a sütőbe, s nem kell ott állni mellettük a tűzhelynél.
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/05/28/-dsf1988-700x466-770x_.jpg?token=ecb3520a7b1521fa2217fec074e0e138)
Az egyik kedvencünk az oldalas – úgy sül meg, hogy közben nyugodtan gályázhatunk, s ha marad belőle, este vagy másnap hidegen is tökéletes szendvicsbe, hússalátába vagy akár egy ázsiai stílusú levesbe.
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/05/28/-dsf1989-700x466-770x_.jpg?token=2b034a949ea94e9176b02111b5b48339)