Receptek

Osztriga grillezve

Osztriga grillezve

Bereznay Tamás receptje

HOZZÁVALÓK:

  • 16 db osztriga
  • 5 dkg vaj

    CRUSTA

  • HOZZÁVALÓK:
  • 2 ek reszelt parmezán
  • 2 ek panko morzsa
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • fél csokor finomra vágott petrezselyem
  • fél citrom reszelt héja

ELKÉSZÍTÉSE:
Az osztrigákat felnyitjuk, a levét leöntjük. A crusta (a tetejét fedő réteg) hozzávalóit összekeverjük és elosztjuk az osztrigák tetején, majd egy kevés vajat teszünk rá, és izzó szalamander alatt vagy grillsütőben megpirítjuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.