Az összetevőket egy lehetőség szerint hűtött whiskyspohárban összekeverjük, és jégen, hidegen kínáljuk.
A nap minden szakában ideális életkedv- és étvágynövelő.
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/09/17/Truffle-Negroni-aperitif-770x_.jpg?token=6b574ce222bb49e292ee354bdfdc2b9e)
Aki a koktélt elkészítette: Ódor András
Ódor András a budapesti koktélszcéna megkerülhetetlen alakja. Elsősorban Pest meghatározó bárjából, a Black Swanból ismert, de a Truffle Negronit a budai oldalon, a Felix Kitchen & Bar pultján keverte ki Metaxából. A Felix az Ybl Miklós tervei alapján épült Várkert Kioszkban működő elegáns étterem, ahol a Black Swan csapata felel az impozáns koktélkínálatért, amelyben a Truffle Negroni kiemelt, úgynevezett signature koktél. Ódor András azután kezdett el komolyan foglalkozni a Metaxával – annak is az itthon talán még kevésbé elterjedt, 12 csillagos változatával –, amikor 2014-ben Budapestre látogatott Konsztantinosz Raptisz, és előadása után alkalma nyílt együtt vacsorázni, koktélokat keverni az aktuális Metaxa-mesterrel.
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/09/17/koktel-1-770x_.jpg?token=2f59e3ca8230705387ad8738a0c224bf)