Patai Lajos receptje
2020. július 26.- 1 kg túró
- 14 dkg búzadara
- 4 db tojás
- 1 csipet só
- fahéj
- 1 dkg cukor
- 5 dl tejföl
- 2 dkg méz
- 3 dkg házi baracklekvár
- 5 dkg zsemlemorzsa
túró , búzadara , tojás , fahéj , tejföl , méz , baracklekvár , zsemlemorzsa
túró , búzadara , tojás , fahéj , tejföl , méz , baracklekvár , zsemlemorzsa

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: A Kandikó fogadó
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Saly Noémi
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű

Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű