Tivadar György receptje
2019. október 27.- 50 dkg csuszatészta
- 25 dkg túró
- 15 dkg tejföl (20%-os)
- 20 dkg füstölt zsírszalonna

tejföl , szalonna , túró , csuszatészta
tejföl , szalonna , túró , csuszatészta
Szerző: Fülepi Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Tapolcai vagy szilvásváradi pisztránggal a legjobb!
Szerző: Mede Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
A recept eredetije csíkos káposzta néven ismert, amelyet csíkhallal készítettek, tejfölösen.
Szerző: Bausz Gyula (Vadászkürt étterem)
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szabad tűzön sütve, cserépedényben készítve még finomabb!
Szerző: Stoller Márton
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű