Tivadar György receptje
2018. március 27.- 40 dkg vörös tonhal (friss)
- 5 dkg fehér-fekete szezámmag
- 1 kisebb fej frizé saláta
- 10 dkg mangó
- 2 db csilipaprika
- 1/2 dl extraszűz olívaolaj
- 1 tk szezámolaj
- friss koriander
- só, bors

Szerző: Segal Viktor
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Ezt a levest kínáljuk Márton-napra!
Szerző: Tóth Dávid, a Trakta by Nomád séfjének
Fogás: levesek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Majoros Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes