Tivadar György receptje
2018. március 27.- 40 dkg vörös tonhal (friss)
- 5 dkg fehér-fekete szezámmag
- 1 kisebb fej frizé saláta
- 10 dkg mangó
- 2 db csilipaprika
- 1/2 dl extraszűz olívaolaj
- 1 tk szezámolaj
- friss koriander
- só, bors

Ropogós bőr, szaftos hús, krémes lencse - farsangkor is tökéletes ízek ezek.
Szerző: Vidra Péter (Rózsakert étterem, Esztergom)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Dobjuk föl a reggeleket egy különleges kávéval!
Szerző: a KHAN Étterem
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
A nyár slágere Mede Ádám tálalásában. Bomba!
Szerző: Mede Ádám
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Így főzzön lencsét szilveszterkor!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű