Tivadar György receptje
2018. március 27.- 40 dkg vörös tonhal (friss)
- 5 dkg fehér-fekete szezámmag
- 1 kisebb fej frizé saláta
- 10 dkg mangó
- 2 db csilipaprika
- 1/2 dl extraszűz olívaolaj
- 1 tk szezámolaj
- friss koriander
- só, bors

Sütve, párolva, füstölve egyaránt ízletes csemege.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Legkönnyebb
Jahni László, a Kistücsök Étterem séfjének lélekmelegítő receptje.
Szerző: Jahni László a Kistücsök Étterem séfjének
Fogás: levesek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
Egyszerű, szezonális, szívet melengető.
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű