Tivadar György receptje
2018. március 27.- 40 dkg vörös tonhal (friss)
- 5 dkg fehér-fekete szezámmag
- 1 kisebb fej frizé saláta
- 10 dkg mangó
- 2 db csilipaprika
- 1/2 dl extraszűz olívaolaj
- 1 tk szezámolaj
- friss koriander
- só, bors

Szerző: Takács Hajnalka dietetikus
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Gyulavári Tamás (pécsi Balkán Bisztró)
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Gálicz István
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű

Szerző: Marias Land (Rohrbachtal)
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

A vasárnapi ebéd koronája.
Szerző: Schäffer Erzsébet
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű