Tivadar György receptje
2018. március 27.- 40 dkg vörös tonhal (friss)
- 5 dkg fehér-fekete szezámmag
- 1 kisebb fej frizé saláta
- 10 dkg mangó
- 2 db csilipaprika
- 1/2 dl extraszűz olívaolaj
- 1 tk szezámolaj
- friss koriander
- só, bors

Alapételünk, melyet gyakran székelygulyásként említenek a szakácskönyvek.
Szerző: Csizmazia László, a Menza séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pesti István
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz