Tivadar György receptje
2018. március 27.- 40 dkg vörös tonhal (friss)
- 5 dkg fehér-fekete szezámmag
- 1 kisebb fej frizé saláta
- 10 dkg mangó
- 2 db csilipaprika
- 1/2 dl extraszűz olívaolaj
- 1 tk szezámolaj
- friss koriander
- só, bors
Létai torma, jófajta mustár és savanyított jalapeño a méltó kiegészítője, akár egy hot dogban.
Szerző: Pataky Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gullner Gergő
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Péter Balázs
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű