Tivadar György receptje
2018. március 27.- 40 dkg vörös tonhal (friss)
- 5 dkg fehér-fekete szezámmag
- 1 kisebb fej frizé saláta
- 10 dkg mangó
- 2 db csilipaprika
- 1/2 dl extraszűz olívaolaj
- 1 tk szezámolaj
- friss koriander
- só, bors

Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Cetner Attila
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Ugyanez a recept két rúd bejgli tésztájának felel meg.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Gőzölgő nosztalgia.
Szerző: Mede Ádám
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű