Receptek

Zöldborsókrémleves bio zabtejszínhabbal

Zöldborsókrémleves bio zabtejszínhabbal

Varga J. Viktor receptje

HOZZÁVALÓK:
  • 40 dkg zöldborsó
  • 10 dkg póréhagyma
  • 1 dl bio zabtejszín
  • 0,3 g vaj
  • kesudió, fenyőmag
  • olívaolaj
  • bors
ELKÉSZÍTÉSE:

A finomra vágott póréhagymát olívaolajon pár percig dinszteljük. Felengedjük 8 dl vízzel. Amikor felforrt, hozzáadjuk a zöldborsót, megint felforraljuk, sóval, borssal ízesítjük. Turmixoljuk, közben hozzáadjuk a vajat. A zabtejszínt habszifonból a tetejére nyomjuk, lepirított magvakkal megszórjuk, olívaolajjal meglocsoljuk.

 

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.