Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Ha már mellőzzük a fesztiválokat, rendezvényeket, idézzük meg ezek hangulatát egy jó kis kenyérlángossal!
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Vidák László
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Algyői Halászcsárda
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű