Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/01/DSC00550-770x_.jpg?token=f7cc9ce1185978621dc619b132815e5e)
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Szabó Zsuzsa
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Segal Viktor
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Müncz Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Damniczki Balázs és Csete Ildikó
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Szalai János (a tiszacsegei Halászcsárda)
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű