Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Haraszti Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Stefan Gebhardt
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű