Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Farkas Richárd
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Béky Ildikó és Szalay Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A Pajta étterem különleges finomságához tavasszal kell begyűjteni az alapanyagot.
Szerző: Farkas Richárd
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű