Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Kanász László
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Jože in, alias Pepe (Lovenjakov Dvor)
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Evett már meleg salátát? Itt az alkalom!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: saláták
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz