Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Íme egy nyárbúcsúztató-őszköszöntő recept!
Szerző: Jahni László
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű
Szerző: Merczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Juhos József
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű