Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió

Pár perc alatt elkészíthető a zseniálisan merész, könnyű leves.
Szerző: Krausz Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Müller Éva
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Magyar Elek, az Ínyesmester receptje alapján (1932) készítette el a séf a rakott káposztát.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű