A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Zöldborsókrémleves joghurttal és mentával

Tivadar György receptje

2017. július 7.
  • 80 dkg zöldborsó
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 6 db mentalevél
  • 10 dkg natúr joghurt
  • 1/2 dl olívaolaj
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A finomra vágott vöröshagymát a fokhagymával olívaolajon megpároljuk. Hozzáadjuk a zöldborsót, sózzuk, borsozzuk, hagyjuk, hogy átmelegedjen, majd hozzáadjuk a vizet (vagy zöldségalaplevet, kb. 1 litert). 5 perc forralás után csomómentesre turmixoljuk. Tálalásnál meglocsoljuk a joghurttal, és megszórjuk friss mentalevéllel.


joghurt , menta , zöldborsó , mentalevél , vöröshagyma , fokhagyma , natúr joghurt , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra