A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Zöldborsókrémleves zsenge zöldborsóhüvellyel

Hronyecz István receptje

2018. június 5.
  • 1 db nagyobb vöröshagyma
  • 50 dkg zöldborsó
  • 25 dkg zsenge zöldborsóhüvely
  • 1,5 dl tejszín
  • 0,8 dl csirkealaplé
  • zsálya, lestyán, kakukkfű, só, bors

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A finomra vágott hagymát vajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a zöldborsót, felöntjük az alaplével és készre főzzük. Tejszínnel sűrítjük, pürésítjük, átpasszírozzuk, kifőzzük, sóval, borssal, friss petrezselyemmel  ízesítjük. A hüvelyes zöldborsót roppanósra pároljuk a zöldfűszerekkel.


lestyán , kakukkfű , zöldborsó , tejszín , zsálya , csirkealaplé , zsenge zöldborsóhüvely , vöröshagyma

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra