Gyurik Gábor receptje
2019. április 5.- 4 kg tejes csöves kukorica
- 2 l zöldségalaplé
- 60 dkg tőkehal
- 1 db közepes szarvasgomba
- 2 szál póréhagyma
- kisebb csokor izsóp
- 4 dl tejszín
- 2 dl fehérbor
- 1/2 dl olívaolaj
- 8 dkg vaj
- 2 ek cukor
- 1-2 ek só
- kevés ecet
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Katona András
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Az étel a tarcali Andrássy-kúria egyik kedvelt fogása.
Szerző: Varjú Imre, a Bobajka séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tischler Petra
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Libor Mária
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!