Gyurik Gábor receptje
2019. április 5.- 4 kg tejes csöves kukorica
- 2 l zöldségalaplé
- 60 dkg tőkehal
- 1 db közepes szarvasgomba
- 2 szál póréhagyma
- kisebb csokor izsóp
- 4 dl tejszín
- 2 dl fehérbor
- 1/2 dl olívaolaj
- 8 dkg vaj
- 2 ek cukor
- 1-2 ek só
- kevés ecet
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Kárpátalján a töltelékbe sok helyen nem tesznek pirospaprikát.
Szerző: Az ételt Varju Viktor készítette, Vidnyánszky Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű