Gyurik Gábor receptje
2019. április 5.- 4 kg tejes csöves kukorica
- 2 l zöldségalaplé
- 60 dkg tőkehal
- 1 db közepes szarvasgomba
- 2 szál póréhagyma
- kisebb csokor izsóp
- 4 dl tejszín
- 2 dl fehérbor
- 1/2 dl olívaolaj
- 8 dkg vaj
- 2 ek cukor
- 1-2 ek só
- kevés ecet

Szerző: Rosenstein Tibor és Rosenstein Róbert
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pethő Balázs
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Takács Hajnalka dietetikus
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű
Fűszeres csiperkegombával, petrezselymes vajszósszal.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
A recept eredetije csíkos káposzta néven ismert, amelyet csíkhallal készítettek, tejfölösen.
Szerző: Bausz Gyula (Vadászkürt étterem)
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz