Gasztroarcok  » Termelők

Balla Enikő, a kecskesajtok mestere

Balla Enikő

Úgy tartják, két út vezet Kácsárdra. Az egyik befut a faluba, a másik kifut onnan. Csakhogy ez a két út ugyanaz. Visz és hoz is. Ahogyan Balla Enikővel tette. Ez az ő története. A kecskesajtok mestere, akinek sajtjaiért éttermek versenyeznek.

Csak természetesen!

Rózsa Péter

Igazi pálforduláson ment keresztül Rózsa Péter, aki a zöldségszövetség öltönyös-nyakkendős elnökeként egykor üldözte a biokertészeket. Ma már darutollas hajdú­sági szalmakalapban, rézgombos posztó­mellényben jár, és napkeltétől napnyug­táig a virágoskúti földeken intézkedik.

Két kicsi kecske

Kővári Éva

Kővári Éváék farmja Ábrahámhegy tövében azok közé a megkerülhetetlen helyek közé tartozik a Káli-medencében, melyeket GPS-sel nem lehet megtalálni, csak szájhagyomány után.

Kis magyar Provence

Pettenkoffer Viktória

A paprikába hempergetett megszólalásig olyan, mint az eper, a másik sáfránytól sárga, a harmadik akár egy aprócska torta. Szirmok, levelek, bogyók díszítik a kecskesajtok királynőjeként...

Sajtból van a hegy

Sándor Tamás

Sándor Tamásnak messzire kellett mennie ahhoz, hogy hazatérhessen. Az eredetileg szakácsvégzettségű borsodnádasdi fiatalember megjárta Svájcot, Olaszországot, majd úgy döntött, hogy szűkebb...

A hortobágyi kecskesajtok mestere

Mircz Nárcisz

Mircz Nárcisz sajtmesternek vallja magát. Állandó kínálatában tizennégy különböző sajt szerepel, amelyeket a Debrecen tőszomszédságában lévő házi műhelyében készít.

 1. « előző
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6
 8. 7
 9. 8
 10. 9
 11. 10

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.