A télben könnyebben bekuckózunk, hamarabb találunk időt egy-egy olyan főzősvideóra is, amire az év pörgősebb időszakában nehezen kerítünk időt – a mi új kedvencünk az azeri nagymama és nagypapa, akik a kertben, a hegyek tövében isteni ételeket készítenek teljes nyugalomban.
A plovról már mi is többször írtunk, ennek az ételnek idehaza is van egy mestere, Adorjányi Máriusz. Most nézzük meg, hogyan készítik kint a fogást. Érdemes leülni egy csésze meleg teával, mert nincs kapkodás, nincs sietség, mindent megmutatnak hatásvadász snittek, gyorsítás-lassítás és jópofizás nélkül.
Kicsit olyan nézni a csatornájukat, mintha vendégségben lennénk és bepillantanánk egy széken ülve az életükbe: jó látni, hogy nem üvölt a gumizene, nem akarnak felpörgetni semmit,
mindennek megvan a maga ideje.
Igen, mi is valami hasonlót tempót kívánnánk a saját életünkbe.