Szabó Julcsi és Manuela-Esther-Kreissl Sanchez receptje
2020. július 21.- 150 ml tej
- 100 g méz
- vanília
- 330 ml friss tejszín habbá verve
- tökmagolaj
- serpenyőben pirított tökmag durvára vágva
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag

Szerző: Kosztricz László
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Földi Ádám
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Őzgerinc Macsinka János tálalásában.
Szerző: Macsinka János
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!

A sós fonott kalács kiváló választás a halászlé mellé.
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű