Szabó Julcsi és Manuela-Esther-Kreissl Sanchez receptje
2020. július 21.- 150 ml tej
- 100 g méz
- vanília
- 330 ml friss tejszín habbá verve
- tökmagolaj
- serpenyőben pirított tökmag durvára vágva
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
A főzelékekhez szükség van rutinra, enélkül egyszer híg lesz, máskor túl sűrű.
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Időigényes
Szerző: Fehér Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kiss Gergely
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű