Gyurik Gábor receptje
2020. július 30.- 1,2 kg sütőtök
- 10 dkg póréhagyma
- 30 dkg túró
- 1-2 ek búzadara
- 2 l alaplé
- 0,3 dl tejszín
- 1 db tojás
- 5 dkg mézes puszedli
- só
sütőtök , póréhagyma , túró , búzadara , alaplé , tejszín , tojás , mézes puszedli
sütőtök , póréhagyma , túró , búzadara , alaplé , tejszín , tojás , mézes puszedli

Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű

Bécsi fánknak, pampuskának, huppancsnak vagy pánkónak is hívják.
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Saly Noémi
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Őszi ízek a Központ Bisztróból: a bélszínhez sütőtök püré, a vörösboros mártáshoz pirított vargánya dukál.
Szerző: Tóth Miklósnak, a Központ Bisztró séfjének a
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Időigényes