Hírek

Mindig fantasztikus hangulatban telnek a Magyar Konyha főzőiskola rendezvényei, ahol remek fogásokat, technikákat tanulhatnak Bereznay Tamástól. A nap csúcspontja mégis a közös étkezés, ahol lehetőségünk van egy kicsit jobban megismerni olvasóinkat.


Tavaly indítottuk útjára a Magyar Konyha Főzőiskolát Bereznay Tamással. Havonta 12 fős csoportokban tartjuk a kurzusokat, ahol terítékre kerülnek a magyar és a nemzetközi konyha legizgalmasabb fogásai. Amire számítani lehet: minőségi alapanyagok, technikai tudás, konyhai trükkök, tálalás. A közös főzés után közös vacsora, ahol neves magyar borászok tételeivel párosítjuk a fogásokat.




A soron következő találkozóra 2024 március 23-án, szombaton, 16 órakor kerül sor, ahol komplett húsvéti-tavaszi menüsort készítünk. 

Tavaszi menüsor ajánlatunk:


• Bivaly mozzarella, zöldborsópüré, bazsalikomolaj, zöldborsócsíra 

• Lazactekercs, uborka, feketeszezám Sült laskagomba, aioli, 

• petrezselyem


o Bárányvariációk:

• Nyárson sült bárány

• Padlizsános bárányragu

• Joghurt, friss saláták

• Lepény


• Édesség:

• Cserépben sült túró, eper, narancslekvár, kardamon


 A részvételi díj: 35 000 Ft. Az esemény időtartalma: 4 óra. A helyszín ezúttal is a Miele-bemutatóterem (1022., Budapest Alsó Törökvész út 2.) Várjuk önöket! Jelentkezni ide kattintva lehetséges.




Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Kapcsolódó cikkek