Magyar Konyha
2024. február 2.Bereznay Tamás , Magyar Konyha Főzőiskola , tavaszi menü , Húsvéti menü
Mindig fantasztikus hangulatban telnek a Magyar Konyha főzőiskola rendezvényei, ahol remek fogásokat, technikákat tanulhatnak Bereznay Tamástól. A nap csúcspontja mégis a közös étkezés, ahol lehetőségünk van egy kicsit jobban megismerni olvasóinkat.
Tavaly indítottuk útjára a Magyar Konyha Főzőiskolát Bereznay Tamással. Havonta 12 fős csoportokban tartjuk a kurzusokat, ahol terítékre kerülnek a magyar és a nemzetközi konyha legizgalmasabb fogásai. Amire számítani lehet: minőségi alapanyagok, technikai tudás, konyhai trükkök, tálalás. A közös főzés után közös vacsora, ahol neves magyar borászok tételeivel párosítjuk a fogásokat.
A soron következő találkozóra 2024 március 23-án, szombaton, 16 órakor kerül sor, ahol komplett húsvéti-tavaszi menüsort készítünk.
Tavaszi menüsor ajánlatunk:
• Bivaly mozzarella, zöldborsópüré, bazsalikomolaj, zöldborsócsíra
• Lazactekercs, uborka, feketeszezám Sült laskagomba, aioli,
• petrezselyem
o Bárányvariációk:
• Nyárson sült bárány
• Padlizsános bárányragu
• Joghurt, friss saláták
• Lepény
• Édesség:
• Cserépben sült túró, eper, narancslekvár, kardamon
A részvételi díj: 35 000 Ft. Az esemény időtartalma: 4 óra. A helyszín ezúttal is a Miele-bemutatóterem (1022., Budapest Alsó Törökvész út 2.) Várjuk önöket! Jelentkezni ide kattintva lehetséges.