Cikkek

Magyar Konyha (x)

2024. július 27.

Kaiser , Csabai , Takács Árpád , grill késztermék

Itt a grillszezon, a KAISER pedig ismét széles grillválasztékkal és sok új ízzel jelentkezik. A megújulás elérte a CSABAI-t is: a régi Csabahús név CSABAI-ra változott. A részletekről Takács Árpád, a horeca-szegmens key account menedzsere mesél.


– Milyen ízekkel vannak jelen a nyári szezonban?


– Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a választékunkban minden vásárló megtalálja a saját ízlésének megfelelő grillkolbászokat. Klasszikus és tradicionális ízeink a mustáros, a bajor vagy a fokhagymás. Jó látni, hogy a vevőink kimondottan nyitottak a pikánsabb, erőteljesebb, csípősebb ízvilágú termékekre, amilyen a csilis-sajtos, kebabos, sült hagymás ízesítésű vagy a sajtos mini berner. A fűszeresebb ízesítések is népsze­rűek, de ugyanezt elmondhatom az újdonságainkról is. Természetesen gondolunk azokra is, akik több ízt szeretnének egy csomagoláson belül megkóstolni, nekik kínáljuk a GrillMix válogatást, illetve a nagyobb kiszerelésű Party Baget.


– A grilltermékeikkel kapcsolatban milyen felhasználási javaslatai vannak a faszenes grillsütőn kívül?


– Grillkolbászaink tökéletesen elkészíthetők elektromos grillsütővel, kontakt grillen asztalra helyezve, de megoldás az is, ha egyszerűen serpenyőben megpirítjuk ezeket. A pikáns grillkolbász szépen beirdalva, megpirítva tökéletes egy jó hot dog elkészítéséhez, vagy akár egy friss, szezonális saláta, főzelék feltétjeként. Terveink szerint a grill­termékek folyamatosan, szeptember végéig elérhetők lesznek.




– Mit kell tudni a CSABAI márkáról?


– A kolbászkészítésnek Békéscsabán több évszázadra visszanyúló tradíciója van, melynek hagyományát és szakértelmét jelenleg is a csabai üzem viszi tovább. A CSABAI termékeinkbe a legkiválóbb minőségű sertéshús kerül. A kolbász jellegzetes ízvilágát, karakte­risztikáját, színeit a válogatott ­fűszerpaprika és a tradicionális füstölés adja meg. A kolbászokat a mai napig egyedi módon, valódi bükkfa parázson füstöljük, ami biztosítja a csabai kolbász összetéveszthetetlen ízét, teltségét és aromáját. A teljes folyamat kiemelt figyelmet, szaktudást és szenvedélyt igényel, hogy minden szál csabai kolbász megfeleljen a legmagasabb minőségi és fogyasztói elvárásnak. A csabai kolbász híres hungarikum, amely nemcsak az adott régiót, hanem az egész ország értékeit hirdeti.




– Mely CSABAI termékek közkedveltek a horeca-szektorban?


– Csabai termékeink a felső középkategóriás termékszinten vannak jelen a piacon. Továbbra is fókuszálunk azon termékek bevezetésére, amelyekkel egyszerűsíteni, könnyíteni tudjuk a horeca-szektorban részt vevők professzionális ­munkafolyamatait. ­Jelenlegi választékunkban „bestbuy” termékként szoktam megnevezni a kimondottan ­horeca-releváns kiszerelésű csabai szeletelt parasztkolbászt. A termék közkedvelt pizzériák számára, gyors és hatékony munkavégzést biztosít a konyhakész, szeletelt verziójával, de tökéletes megoldást nyújt a szállodáknak, hoteleknek a reggeliztetésben. Éttermek, közétkeztetésben részt vevők kimondottan kedvelik a csabai lángolt kolbászt, csípős verzióban. Májusban megtörtént az átcsomagolás, és tévékampány-támogatással mutattuk be vásárlóinknak, de bízom benne, hogy ezt az igazi kuriózumot hazánkban már senkinek sem kell újra ­bemutatni! (X)


A termékekért keresse TAKÁCS ÁRPÁD horeca key account managert ezen az elérhetőségen: takacs.arpad@kaiserfood.hu



Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Kapcsolódó cikkek