Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint

füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bakos Péter és Fatér Balázs István (Gyógynövények Völgye, Zalaszentlászló)
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Az írónő ezt főzte Esterházy Péternek is.
Szerző: Schäffer Erzsébet
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű