Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Barna Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Könnyű tésztaételt ajánlunk.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kovács András-Kovács János (berzencei termelők, Ko-Ko Kft.)
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gálicz István-Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz