Sunhill Bistro/Bartha Zoltán receptje
2025. június 2.- 4 db mini hamburgerbuci
- 30 dkg pulyka darálthús
- szarvasgomba paszta
- majonéz
- 2 db salátalevél
- 1 db paradicsom
- 2 szelet Gruyère sajt (vagy
- más, jól olvadó, sütéshez
- alkalmas sajt)
- 7,5 dkg vaj
- néhány darab csemegeuborka
- só, bors
A szarvasgombás majonézhez a szarvasgomba pasztát elkeverjük a majonézzel. A húspogácsákhoz a darálthúst elkeverjük a vajjal, sóval, borssal ízesítjük, majd olajon megsütjük. A pogácsákra fordításkor egy-egy szelet sajtot helyezünk és így sütjük tovább, hogy a sajt a húsra olvadjon.
A hamburger-bucikat félbevágjuk, belső felüket megpirítjuk, majd összeállítjuk a hamburgereket.
hambu , pulyka , szarvasgomba