Tizenötödik alkalommal rendezik meg a vidék legjobb éttermeinek, termelőinek éves seregszemléjét. A SVÉT szeptember 13-14-én lesz Tatán, az Esterházy-kastély parkjában.
A rendezvényen idén kiemelt termékként lesz jelen a magyar sajt és tejből készült élelmiszerek, a mangalica hús, a szarvasgomba és a magyar borok.
Ezúttal is lesznek nemzetközi résztvevők, termelői közösségek, workshopok és előadások, valamint a Magyar Konyha termelői díjak átadására is sor kerül a rendezvény szombati napján, 15 órától.
Kiállítók:
- 67Sigma Étterem
- Anyukám Mondta
- Gusto13 Bisztro és Delicate
- Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda
- Hibiscus Étterem by Jankovich Wellness Hotel
- Horgonyzó Kisvendéglő
- IKON Étterem
- Iszkor
- Kistücsök Food&Room****
- LaMareda
- Lokal47
- Macok Bisztró és Borbár
- MANDULA by GERE
- Natura Hill
- Nomád Hotel és Glamping
- One Eleven Roastery
- Pajta Étterem
- Palkonyha, Panzió, Speiz
- Páskom 1802
- Platán Gourmet Étterem és Bisztró
- Rosinante Stílusos Vidéki Fogadó és Étterem
- Schwarz Bistro
- Sulyom Tájétterem
- Szabi a Pék
- TALU étterem
- Végállomás Bistro & Wine
- Villa Rosa B&B and Restaurant
Látogatói regisztráció és részletes programok a SVÉT weboldalán!