Hírek

Magyar Konyha

2025. augusztus 21.

svét , Tata , programajánló

Tizenötödik alkalommal rendezik meg a vidék legjobb éttermeinek, termelőinek éves seregszemléjét. A SVÉT szeptember 13-14-én lesz Tatán, az Esterházy-kastély parkjában.

A rendezvényen idén kiemelt termékként lesz jelen a magyar sajt és tejből készült élelmiszerek, a mangalica hús, a szarvasgomba és a magyar borok.

Ezúttal is lesznek nemzetközi résztvevők, termelői közösségek, workshopok és előadások, valamint a Magyar Konyha termelői díjak átadására is sor kerül a rendezvény szombati napján, 15 órától.


Kiállítók:


  • 67Sigma Étterem
  • Anyukám Mondta
  • Gusto13 Bisztro és Delicate
  • Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda
  • Hibiscus Étterem by Jankovich Wellness Hotel
  • Horgonyzó Kisvendéglő
  • IKON Étterem
  • Iszkor
  • Kistücsök Food&Room****
  • LaMareda
  • Lokal47
  • Macok Bisztró és Borbár
  • MANDULA by GERE
  • Natura Hill
  • Nomád Hotel és Glamping
  • One Eleven Roastery
  • Pajta Étterem
  • Palkonyha, Panzió, Speiz
  • Páskom 1802
  • Platán Gourmet Étterem és Bisztró
  • Rosinante Stílusos Vidéki Fogadó és Étterem
  • Schwarz Bistro
  • Sulyom Tájétterem
  • Szabi a Pék
  • TALU étterem
  • Végállomás Bistro & Wine
  • Villa Rosa B&B and Restaurant


Látogatói regisztráció és részletes programok a SVÉT weboldalán!


Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Kapcsolódó cikkek

Recept ajánló