Hírek

Magyar Konyha

2024. szeptember 10.

MOKKOJI KOREA , kimchi , Dél-Korea

Budapest lesz a házigazdája október 5-én és 6-án a 2024 MOKKOJI KOREA nagyszabású élmény és kulturális fesztiválnak, a világ Hallyu rajongói belemerülhetnek tehát a koreai kultúrába.

2020 óta a MOKKOJI KOREA kiemelkedő globális fesztivállá vált, amely a koreai életmód és szórakozás különböző aspektusait mutatja be. Idén ősszel a Budapest Park ad helyszínt a minden érzékszervet megmozgató eseménynek, mely minden programjára a belépés ingyenes lesz, azonban a vasárnap esti koncertekre előzetes regisztráció szükséges, amit szeptember 12-ig lehet megtenni weblapjukon.


A „MOKKOJI” egy koreai szó, amely sok ember játékokon, partikon és különféle egyéb eseményeken való részvételére utal. Erre a sokszínű kulturális kavalkádra invintálnak mindenkit a szervezők.


K-pop sztárok a színpadon


A 2024 MOKKOJI KOREA rendezvényen a helyi Hallyu rajongók felfedezhetik a koreai kultúra minden szegmensét, az eseményt pedig K-pop sztárok koncertjei koronázzák majd meg.


Október 6-án 18:00 órakor olyan K-pop előadók lépnek a színpadra, mint SUNMI, az AB6IX és a Dreamcatcher.


Főzőshowban sem lesz hiány


A résztvevők számos színpadi programot, köztük koreai kulturális vetélkedőt, koreai főzőshow-t is megtekinthetnek majd. A koreai kultúra minden területét bemutatják a szervezők, így a kiállítások mellett K-szépség, K-divat és K-dráma tematikájú élményzónákkal is készülnek. Aki pedig a hagyományos koreai játékokra kíváncsi, az se maradjon otthon!




A rendezvényen a budapesti Koreai Kulturális Központ is autentikus programokkal készül. Kim Tae-yeon séf, a Kimcsi Intézet alapítója és vezetője közös kimcsi készítésre és kóstolásra invitálja az érdeklődőket. A K-pop Academy táncworkshoppal, a ONETEAM idol csapata pedig színpadi produkciójával kalauzol el a K-pop világába.


A 2024 MOKKOJI KOREA rendezvényről részletes információ a hivatalos weboldalon található. A részvétel ingyenes, belépőjegy a hivatalos MOKKOJI KOREA weboldalon igényelhető 2024. szeptember 12-ig.



Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Kapcsolódó cikkek

Recept ajánló