Hírek

Orbán Szilvia

2020. július 1.

oprah , kozossegimedia , kertiorias

A híres tévés kertjében tényleg nagy dolgok születnek.

Oprah Winfrey, illetve a műsorai egy időben megkerülhetetlen tényezői voltak az amerikai mindennapoknak. A ma már inkább kiadóként, üzletasszonyként és háttérből irányító véleményvezérként tevékenykedő tévés állócsillag nevéhez leghíresebb „terméke”, a talkshow-ja mellett még olyan hatalmas sikerprojektek köthetők, mint az O Magazine – amelynek mára több az előfizetője, mint a Vogue-nak – vagy a Harpo Films. Winfrey nemcsak milliárdos, de egyben az Egyesült Államok egyik legbefolyásosabb asszonya is.

Oprah természetesen a gasztrobizniszbe is beszállt néhány éve, ám állítólag a maga örömére is nagy kedvvel tevékenykedik a kertben. Az utóbbi hetekben erre jóval több ideje is akadt, és legújabb büszkeségét – egy gigantikus káposztát – örömmel meg is osztotta Instagram-oldalán.

A Delish magazin – „az irigységtől zölden” – a bejegyzést úgy kommentálta, hogy a videót látva minden kiskert tulaj szépen hazamehet.

Az Instagram posztban Oprah egy hatalmas, egész felsőtestét takaró káposztát tartva sétál a fűben, és büszkén újságolja, hogy a monstrum a kertjében termett, mindenfajta kemikália segítsége nélkül, és alig várja már, hogy végre jó kis káposztasalátát készíthessen belőle.

„A növények nem tudják, hogy milyen világjárvány zajlik éppen. Nőnek és fejlődnek, ahogyan eddig. Hihetetlenül feltölt a kertészkedés, más is élvezi?” – kommentálta Oprah a bejegyzést.

„Ezt nem fogjátok elhinni, de ez a káposzta a mi kertünkben termett. Épp most lett leszedve. Komolyan mondom, hogy semmiféle vegyszert nem látott, mi nem hiszünk ezekben” – fogalmazott, majd csaknem leejtette a gyönyörű zöldséget, miközben arról panaszkodott, hogy mennyire nehéz.

A káposzta látványától nem csak a Delish szerkesztőinek az álla esett le, de sok híresség sem tudta szó nélkül hagyni a bejegyzést, így például Kate Hudson színésznő és Andy Cohen tévés műsorvezető is ámuldozva kommentelt a poszt alá.

Egyébként nem ez az első alkalom, amikor Oprah a kertjében termett finomságokkal borzolta a kedélyeket. Két éve is nagyot robbant az Instán az a fotó, amelyen frissen szedett paradicsomai mögött pózolt. Míg a 2018-as bejegyzésre összesen egymillió lájk érkezett, a mostani videót már közel 5,4 millió alkalommal nézték meg az érdeklődők, és cikkünk megszületésekor már 859 ezer kedvelésnél tart.

A konyhakertes posztok remélhetőleg még folytatódnak Oprah közösségi oldalain – némi inspiráció sosem árt.


Kapcsolódó cikkek