Hírek

S. N.

2021. május 21.

Idén is folytatódik a tavalyi nagysikerű pop up bar sorozat a Haris Parkban – az Opera Ginnel közösen GinUp címmel.

A Haris Park Buda szívében egy olyan közösségi tér, ahol nemcsak elegáns privát események, hanem saját szervezésű rendezvények is színesítik a kínálatot: ilyen az Opera Ginnel közösen meghirdetett GinUp sorozat is, amelynek keretében szeptemberig tíz alkalommal látják vendégül az érdeklődőket. A kellemes zenével kísért eseménysorozat különlegessége, hogy a helyszín számára egyedileg készült Haris Gint is meg lehet kóstolni. Ez az első alkalom, hogy az Opera Gin egy hely felkérésére készít saját névvel márkázott ginkülönlegességet.


Valószínűleg még jó ideig az olyan közösségi programok kerülnek előtérbe, amelyeket szabadtéren, nagy biztonsággal lehet megvalósítani: ehhez is tökéletes a Haris Park mintegy hatezer négyzetméteres kertje. „A fő cél az, hogy

Buda szívében legyen egy olyan találkozóhely, amely a hétköznapi és a különleges társasági eseményeknek is otthont adhat – történelmi miliőben, és 21. századi minőségben”

– mondja Haris Gergely, a Haris Park ügyvezetője, utalva rá, hogy a hely, és benne a Bobo Restaurant a Marczibányi téren, az egykori Budai Polgári Lövészegylet neoreneszánsz stílusú épületében kapott helyet.


Az egyedi ízvilágú Haris Gin nyárias ízesítésű, a grapefruitos és sevillai narancsos aromák mellett az újpesti ginfőzde fűszer- és gyógynövény laborjában kardamom és gyömbér is került az új italba. A színeiben és elemeiben az Opera Ginnel harmonizáló, stílusában a Haris Park neoreneszánsz épületére utaló címke központi eleme a parkban több helyen megjelenő páva motívum. A ginben használt fűszerek az italkínálathoz kapcsolódó ételekben is visszaköszönnek.