Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só

tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mógor Ferenc
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Az egyszerű brióstésztából készült ökörszem közepébe mazsolás túrókrémet töltünk.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kozma Péter
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű