Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só

tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
Szerző: Gálicz István és Bereznay Tamás
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Paskó Csaba atya
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Nábelek Zsófia, Philippe Conticini
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Szajkó Ferenc
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz