Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só

tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
Téli fogás, téli ízekkel az 1 Michelin-csillagos étteremből.
Szerző: Barna Ádám, a 42 Restaurant & Bar séfjének
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Legkönnyebb
Ez az uborkaleves a legegyszerűbb kaja – véli a magyar képzőművész.
Szerző: Saját séfünk
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Készítette: Jámborné Budai Mónika (Váncza József)
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű