Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj

Egy igazán gyors, egyszerű vendégváró falatot mutatunk!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Mártha Róbert
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Kormorán Étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Nagy Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes