Magyar Konyha főzőiskola

Magyar Konyha

2022. december 30.

Tefal , Cook4Me+ Connect , intelligens főzőedény

Az otthoni főzéssel sok pénzt lehet megtakarítani. A lényeg a tervezés, a jó bevásárlólista, a változatos, és gyors receptek rendelkezésre állása, emellett egy hasznos konyhai eszköz, amely a főzés folyamatát könnyebbé és gyorsabbá teszi.


Milyen hozzávalókat válasszunk?


Az olcsó főzés egyik kulcsa az, hogy csak azokat az alapanyagokat vegyük meg, amire tényleg szükségünk van. A spájzból nem hiányozhat a burgonya, a rizs, a tészta, a lencse, a bab, a tojás, a liszt, a növényi olaj, a só, a cukor, a fűszerek, a tejtermékek, a szezonális gyümölcsök és zöldségek, valamint az alapvető húsok. 


Tervezzünk!


Hogyan lehet az étkezésen spórolni? A legfontosabb, hogy tervezzük meg, milyen ételeket szeretnénk elkészíteni, és összpontosítsunk a hozzávalók átgondolt beszerzésére, illetve mondjunk nemet az impulzusvásárlásra. Állítsunk össze előre heti menüt, amely tartalmazza a napi étkezések pontos bontását. 


Mit érdemes nagy kiszerelésben vásárolni?


Olyan tartós alapanyagokat érdemes felhalmozni, amelyeket rendszeresen használunk. Ilyenek a tésztafélék, a rizs, a hüvelyesek, a liszt és a sütőipari alapanyagok. Ezeket a legjobb a kamrában vagy a spájzban raktározni, hogy mindig kéznél legyenek.


Mi nem hiányozhat a hűtőből?


A friss tojás, a tej, a natúr vaj, a natúr joghurt, a friss zöldségek, a mustár, a ketchup és a gyümölcsök. A fagyasztóban érdemes alapvető húsokat, halakat, fagyasztott zöldségeket, fagyasztott gyümölcsöket tárolni.


Mi legyen az extra hozzávaló?


Ahhoz, hogy a főzés egyszerű legyen, a megfelelő edények sem mellőzhetők. A Tefal Cook4Me+ Connect multifunkciós edénnyel gyerekjáték a főzés: tud párolni, magas nyomáson, vagy hagyományos módon főzni, három hőfokon, roston, valamint olajban sütni. Az edény a hőmérsékletet is képes fenntartani, így az ételek főzés után melegek maradnak.


Mi a Cook4Me+ Connect?


Egy intelligens edény, amely automatikusan főz. Kössük össze a készüléket a My Cook4me alkalmazással, amely ingyen letölthető a Google Play vagy az App Store áruházból, és máris kezdődhet a főzés!
Mit főzzünk?


A Tefal mobilalkalmazása a Cook4Me+ Connect multifunkciós edényhez több száz olcsó, gyors és egészséges receptet kínál, de az alkalmazást a saját pénztárcabarát receptjeinkkel is frissíthetjük.


Hogy készülnek az ételek?


Csak tegyük az összes szükséges összetevőket az intelligens edénybe a mobilalkalmazás utasításai szerint, ezután már nem kell a későbbi főzést irányítani, minden automatikusan történik, az edény lépésről lépésre elkészíti az ételt. Mivel a készülékben akár hat személy számára is készíthető étel, ideális arra, hogy több napra előre főzzünk, így készíthető például héjában sült krumpli, kolbászos bundás krumpli, sonkás fasírt vagy csőben sült tészta csirkével és spenóttal. Ebben az intelligens edényben így nemcsak egy személyre, hanem a többfős család vagy társaság számára is elkészíthetők az olcsó és gyors receptek.Fotók: Tefal, Címlapkép: Image by Freepik

Kapcsolódó cikkek