Receptek

Ajvárban pácolt pulykanyárs retektzatzikivel

Gallicoop receptje

2020. október 15.

50 dkg pulykamellfilé
2 dl natúr joghurt
4 púpozott ek ajvár
2 ek olívaolaj
só, bors,

a tzatzikihez:
2 csomó retek
só, bors
1 gerezd fokhagyma
 2 dl görög joghurt

ADAG: 2 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A pulykamellfilét felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk. A joghurtot elkeverjük az ajvárral és az olajjal, és összeforgatjuk a felkockázott hússal. Hagyjuk pácolódni a hűtőszekrényben néhány órát, majd a kockákat nyársra húzzuk, és 180 fokon kb. 25 perc alatt megsütjük.

bronzpulyka , nyárs , rablóhús

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra