Schreiner Gábor receptje
2020. augusztus 5.- 200 g túró
- 100 g vaníliakrém
- 40 g cukor
- 1 db citrom héja reszelve
- 6 db tavaszitekercs-lap
- 50 g pankómorzsa
BORREDUKCIÓ
HOZZÁVALÓK:
- 2 dl vörösbor
- 1/2 rúd vanília
- 2 szem szegfűszeg
- 1/2 rúd fahéj
- 70 g cukor
TOFUFAGYLALT
HOZZÁVALÓK:
- 500 g szójatej
- 250 g tejszín
- 200 g tofu
- 50 g glükózszirup
- 25 g isosweet
- 6 g stabilizátor
- 100 g cukor
ELKÉSZÍTÉSE:
A túróból, cukorból és a vaníliakrémből tölteléket készítünk. Megtöltjük vele a tavaszitekercs-lapokat és feltekerjük henger formájúra. A hengereket lekenjük tojássárgájával, majd pankómorzsába panírozzuk.
TÁLALÁS:
tofu , NOBU , túró , vaníliakrém , citrom héja , tavaszitekercs-lap , pankómorzsa , vörösbor , vanília , szegfűszeg , fahéj , szójatej , tejszín , glükózszirup , stabilizátor , isosweet