Takács Hajnalka dietetikus receptje
2020. július 31.- 1/2 db avokádó
- 1/2 db banán
- 2 dl kókusztej
- vaníliarúd
banán , avokádó , kókusztej , vaníliarúd
banán , avokádó , kókusztej , vaníliarúd

A stefánia akkor jó, ha a hús puha és szaftos. Hosszan tartó, alacsony hőmérsékleten készítsük!
Szerző: Szulló Szabina
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű

Szerző: Zirig Árpád
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Pethő Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz