Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód
A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Avokádós-banános turmix

Avokádós-banános turmix

Takács Hajnalka dietetikus receptje

2020. július 31.

Hozzávalók

  • 1/2 db avokádó
  • 1/2 db banán
  • 2 dl kókusztej
  • vaníliarúd

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb
A hozzávalókat összeturmixoljuk, a vaníliarúd belsejét kikaparjuk, és ezzel ízesítjük az italunkat.

Fogyasztás előtt hűtsük be.


banán , avokádó , kókusztej , vaníliarúd

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Édesburgonya-krémleves rántott királyrákkal

Édesburgonya-krémleves rántott királyrákkal


Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz


Vongole proseccóval, fűszervajas bagettel

Vongole proseccóval, fűszervajas bagettel


A debreceni Csakhal Bisztró recepteskönyvéből.
Szerző: Pataky Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Kapros ricottamousse karamellizált levendulás barackkal

Kapros ricottamousse karamellizált levendulás barackkal


Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű


Sütőtökpite birsalmafagylalttal és angolkrémmel

Sütőtökpite birsalmafagylalttal és angolkrémmel


A karácsonyi desszerthez készítsünk fagylaltot, jelen esetben birsalmából.
Szerző: Frideczky András
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Sűrítők és zselésítők

Sűrítők és zselésítők


Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin