Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód
A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Avokádós-banános turmix

Avokádós-banános turmix

Takács Hajnalka dietetikus receptje

2020. július 31.

Hozzávalók

  • 1/2 db avokádó
  • 1/2 db banán
  • 2 dl kókusztej
  • vaníliarúd

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb
A hozzávalókat összeturmixoljuk, a vaníliarúd belsejét kikaparjuk, és ezzel ízesítjük az italunkat.

Fogyasztás előtt hűtsük be.


banán , avokádó , kókusztej , vaníliarúd

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Céklarizottó

Céklarizottó


Szerző: Nagy Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Medvehagyma pesztó

Medvehagyma pesztó


Farkas Richárd pikáns, és méregzöld madvehagyma pesztójának minden tavaszi asztalon ott a helye!
Szerző: Farkas Richárd, a Penny séfje
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Konfitált malacfül kocsonyára tálalva, hagymalekvárral

Konfitált malacfül kocsonyára tálalva, hagymalekvárral


Magyar nyersanyagokból lehet finomat és meglepőt készíteni!
Szerző: Cetner Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Stangli (kifli) metélőhagymával

Stangli (kifli) metélőhagymával


Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: kenye‌rek
Nehézség: Könnyű


Juhtúrós burgonyagombóc szalonnamorzsában

Juhtúrós burgonyagombóc szalonnamorzsában


Szerző: Bindics Imre
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin