Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód
A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Avokádós-banános turmix

Avokádós-banános turmix

Takács Hajnalka dietetikus receptje

2020. július 31.

Hozzávalók

  • 1/2 db avokádó
  • 1/2 db banán
  • 2 dl kókusztej
  • vaníliarúd

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb
A hozzávalókat összeturmixoljuk, a vaníliarúd belsejét kikaparjuk, és ezzel ízesítjük az italunkat.

Fogyasztás előtt hűtsük be.


banán , avokádó , kókusztej , vaníliarúd

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Konfitált stefánia marinált libamájjal, füstölt burgonyapürével

Konfitált stefánia marinált libamájjal, füstölt burgonyapürével


A stefánia akkor jó, ha a hús puha és szaftos. Hosszan tartó, alacsony hőmérsékleten készítsük!
Szerző: Szulló Szabina
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Szilva borókával

Szilva borókával


Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű


Villámgyors variációk leveles tésztára

Villámgyors variációk leveles tésztára


Szerző: Zirig Árpád
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Sertéskocsonya - alapképlet

Sertéskocsonya - alapképlet


Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Fogaspofahús derelyében, ajvárral

Fogaspofahús derelyében, ajvárral


Szerző: Pethő Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin