Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód
A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Avokádós-banános turmix

Avokádós-banános turmix

Takács Hajnalka dietetikus receptje

2020. július 31.

Hozzávalók

  • 1/2 db avokádó
  • 1/2 db banán
  • 2 dl kókusztej
  • vaníliarúd

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb
A hozzávalókat összeturmixoljuk, a vaníliarúd belsejét kikaparjuk, és ezzel ízesítjük az italunkat.

Fogyasztás előtt hűtsük be.


banán , avokádó , kókusztej , vaníliarúd

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Izsópos karamellás panna cotta

Izsópos karamellás panna cotta


Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz


Karácsonyi narancsos csokoládéfelfújt

Karácsonyi narancsos csokoládéfelfújt


Szerző: Gullner Gergő
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz


Füstölt tokhalsaláta ordával

Füstölt tokhalsaláta ordával


Szerző: Csiszér Árpád
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű


Lazac habos süllőkrémmel sütve, tavaszi cukorborsóval

Lazac habos süllőkrémmel sütve, tavaszi cukorborsóval


Szerző: Várvizi Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Húsvéti borleves mandulás pisztránghabbal

Húsvéti borleves mandulás pisztránghabbal


Tudja már milyen levessel készül az ünnepekre?
Szerző: Buday Péter
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin