Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód
A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Avokádós-banános turmix

Avokádós-banános turmix

Takács Hajnalka dietetikus receptje

2020. július 31.

Hozzávalók

  • 1/2 db avokádó
  • 1/2 db banán
  • 2 dl kókusztej
  • vaníliarúd

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb
A hozzávalókat összeturmixoljuk, a vaníliarúd belsejét kikaparjuk, és ezzel ízesítjük az italunkat.

Fogyasztás előtt hűtsük be.


banán , avokádó , kókusztej , vaníliarúd

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Crêpe Suzette Anger Zsolt tálalásában

Crêpe Suzette Anger Zsolt tálalásában


Endre bá' megmutatja.
Szerző: Anger Zsolt
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű


Hedonista paprikás krumpli

Hedonista paprikás krumpli


Pataky Péter szerint a paprikás krumpli kifliburgonyából,mangalicadebrecenivel az igazi.
Szerző: Pataky Péter - Fotó: Szindbád
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Nyúlrilette zöldspárga-salátával

Nyúlrilette zöldspárga-salátával


Szerző: Vidák László
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Omlós mangalicatarja, káposztás tészta, rozmaringos almaszósz

Omlós mangalicatarja, káposztás tészta, rozmaringos almaszósz


Szerző: Majoros Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Halkocsonya

Halkocsonya


A kocsonya alapanyag nem csak sertés lehet.
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin