Bereznay Tamás receptje
2018. március 12.- 4 szelet csontos borjúkaraj
- zsályalevél
- bébiédeskömény
- bébizöldspárga
- bébipóréhagyma
- szőlőmagolaj
- vaj, só
POLENTA
HOZZÁVALÓK:
- 1,5 dl kukoricadara
- 5 dl víz
- 2 szál kakukkfű
- reszelt parmezán
- vaj, só
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/02/metro-4822-flatten-770x_.jpg?token=739f5e956a9a987c8ff6262b72e61e92)
POLENTA
HOZZÁVALÓK:
Szerző: Restaurante o Brasileiro (Mertola)
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Mártha Róbert
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Réti Sebestyén
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Majoros Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű