Bereznay Tamás receptje
2018. március 12.- 4 szelet csontos borjúkaraj
- zsályalevél
- bébiédeskömény
- bébizöldspárga
- bébipóréhagyma
- szőlőmagolaj
- vaj, só
POLENTA
HOZZÁVALÓK:
- 1,5 dl kukoricadara
- 5 dl víz
- 2 szál kakukkfű
- reszelt parmezán
- vaj, só

POLENTA
HOZZÁVALÓK:
Szerző: Thomas Keller
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gálicz István
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nagy Róbert
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Giuseppe Scaricamazza
Fogás: sütemények
Nehézség: Még könnyebb
Az édes és a sós mennyei találkozása egyetlen falatkában.
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű