Bereznay Tamás receptje
2018. március 12.- 4 szelet csontos borjúkaraj
- zsályalevél
- bébiédeskömény
- bébizöldspárga
- bébipóréhagyma
- szőlőmagolaj
- vaj, só
POLENTA
HOZZÁVALÓK:
- 1,5 dl kukoricadara
- 5 dl víz
- 2 szál kakukkfű
- reszelt parmezán
- vaj, só

POLENTA
HOZZÁVALÓK:
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
A különféle húsokból készülő pástétomok igen népszerűek, hiszen kitűnő előétel varázsolható belőlük.
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Majoros Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Salamon Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes