Kállai Roland receptje
2020. augusztus 7.- 4 db egész pisztráng
- 10 dkg vaj
- 4 db rozmaringág
- 80 dkg mogyoróburgonya
- 20 dkg gorgonzolasajt
- kevés liszt
- 1 fej saláta
- paprika
- paradicsom
- uborka
- hagyma
- citrom
- bazsalikom
- olívaolaj
- só, bors
Az előkészített pisztrángot befűszerezzük sóval, borssal, a hasüregébe vajat és rozmaringot teszünk. Pici lisztben megforgatjuk, majd rostlapon aranybarnára pirítjuk, ezután
A mogyoróburgonyát előfőzzük, a bazsalikomot olívaolajjal összeturmixoljuk, serpenyőbe tesszük, majd átforgatjuk benne a burgonyát. Sóval, borssal ízesítjük.
A salátát és a zöldségeket megmossuk, összevágjuk, pici olívaolajjal meglocsoljuk, majd ráhalmozzuk a gorgonzolasajtot.
pisztráng , vaj , rozmaringág , mogyoróburgonya , gorgonzolasajt , liszt , saláta , paradicsom , paprika , uborka , hagyma , citrom , bazsalikom , olívaolaj