Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/01/MK-alapok-06-047-ok-770x_.jpg?token=45be49a8249a8fec09d81582d10beaef)
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
Szerző: Szulló Szabina
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gálicz István
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű