Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó

Szerző: Farkas Richárd
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Vidák László
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Varjú Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

A melegszendvics készíthető serpenyőben, sütőben vagy kontaktgrillben.
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: kenyerek
Nehézség: Legkönnyebb