Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor

borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Cattaneo Graziano (Krizia Étterem)
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Ez az egyszerű mártás bármilyen natúr szárnyast feldob.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű