Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor

borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
Szerző: Tivadar György
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A spanyolok leghíresebb étele a paella, a helyiek szerint Valencia környékéről származik.
Szerző: L'Illa Restaurante, Valencia
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: , a rovinji Wine Vault séfjének
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!