Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor

borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
Szerző: Gastón Acurio
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
A csokoládé tortát a klasszikus lúdláb és a konyakmeggy találkozása ihlette.
Szerző: Palágyi Eszter
Fogás: torták
Nehézség: Nehéz
Szerző: Csiszér Árpád
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bindics Imre
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Korponai Péter
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű