Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor

borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
Szerző: Bereznay Tamás és Gálicz István
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Schreiner Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Katona András
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Farkas Richárd
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz