Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó

Szerző: Tóth Pál
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Kocsis Regina
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bíró Lajos
Fogás: saláták
Nehézség: Közepesen nehéz

A saját készítésű grillkolbásszal bezsebelhetjük az elismeréseket!
Szerző: Sajben Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Rosario Simeoli
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű