Receptek

Csobánác vadhúsból

Kormorán Étterem receptje

2021. április 22.
  • 400 g vaddisznólapocka
  • 400 g szarvaslapocka
  • 320 g borjúhús
  • 400 g vöröshagyma
  • 4 g fokhagyma
  • 4 ek édes fűszerpaprika
  • 800 ml házi paradicsomlé
  • 80 ml fehérbor
  • babérlevél
  • csípős fűszerpaprika ízlés szerint
  • só, bors

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Időigényes

A vöröshagymát mixerrel aprítsuk fel. A húst kockázzuk fel 2 centisre. Tegyük a bográcsba a hagymát, hús, bort, sót, borsot, babért, és öntsük fel 3,2 liter vízzel, majd tegyük erős tűz fölé.

Amikor a víz felforr, beletesszük a paprikát, és még 2 órán át főzzük, vagy amíg a hús megpuhul.

Készíthetjük borjúhús és sertésköröm keverékéből is.



vaddisznólapocka , szarvaslapocka , borjúhús , vöröshagyma , fokhagyma , paradicsomlé , fűszerpaprika , fehérbor , babérlevél

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra