Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín

Szerző: Pataky Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Péter Balázs
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Fotó: weltderwunder.de.- Varga Sylvia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Kovács András-Kovács János (berzencei termelők, Ko-Ko Kft.)
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű