Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
Szerző: Barka Áron
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Őszi édesség.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Tálas Kata
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Közepesen nehéz