Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Füstölt halpástétom

Füstölt halpástétom

Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje

2021. július 13.

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt harcsafilé
  • 5 dkg pirított kenyérkocka
  • 1 dl tejszín
  • só, bors

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az alapanyagokat keverőtálba helyezzük, és botmixerrel egységesítjük, szinte habosra keverjük, majd lehűtjük, és kb. 30 perc után tálalhatjuk.

Tálaláshoz pirítóst és kicsi salátacsokrot adunk.


pirított kenyérkocka , tejszín , füstölt harcsafilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Bébitintahal, garnélarák és tengeri süllő

Bébitintahal, garnélarák és tengeri süllő


Szerző: Várvízi Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz


Villámgyors variációk leveles tésztára

Villámgyors variációk leveles tésztára


Szerző: Zirig Árpád
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Gödöllői töltött csirkecomb zöldborsós árpakásával

Gödöllői töltött csirkecomb zöldborsós árpakásával


Szerző: Ádám Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Sáo field koktél

Sáo field koktél


Irány a Távol-kelet. Ebben segédkezik ez az üde koktél.
Szerző: Nguyen Thuy Phương
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű


Fordított epres pite

Fordított epres pite


Könnyű, gyors és szezonális!
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin