Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Füstölt halpástétom

Füstölt halpástétom

Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje

2021. július 13.

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt harcsafilé
  • 5 dkg pirított kenyérkocka
  • 1 dl tejszín
  • só, bors

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az alapanyagokat keverőtálba helyezzük, és botmixerrel egységesítjük, szinte habosra keverjük, majd lehűtjük, és kb. 30 perc után tálalhatjuk.

Tálaláshoz pirítóst és kicsi salátacsokrot adunk.


pirított kenyérkocka , tejszín , füstölt harcsafilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Diós guba

Diós guba


Szerző: Ruprecht László
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Süllőfilé édesköménnyel

Süllőfilé édesköménnyel


Szerző: Gálicz István
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Túrós Palacsinta, sárgabarack

Túrós Palacsinta, sárgabarack


Berki Zsolt séf különleges túrós palacsinta receptje sárgabarackkal a Port Étteremből.
Szerző: Berki Zsolt/Port Étterem
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű


Spagettitök parmezánnal és ricottával

Spagettitök parmezánnal és ricottával


Egészséges, könnyű ebéd lehet belőle ricottával, parmezánnal.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


A legfinomabb sárgabarackcsatni

A legfinomabb sárgabarackcsatni


Aki unná a barackból készült lekvárt, íme egy nyerő tipp.
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin