Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Füstölt halpástétom

Füstölt halpástétom

Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje

2021. július 13.

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt harcsafilé
  • 5 dkg pirított kenyérkocka
  • 1 dl tejszín
  • só, bors

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az alapanyagokat keverőtálba helyezzük, és botmixerrel egységesítjük, szinte habosra keverjük, majd lehűtjük, és kb. 30 perc után tálalhatjuk.

Tálaláshoz pirítóst és kicsi salátacsokrot adunk.


pirított kenyérkocka , tejszín , füstölt harcsafilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Nyári cékla, bulgur, sült pisztráng, sarkantyúka, aszalt paradicsom

Nyári cékla, bulgur, sült pisztráng, sarkantyúka, aszalt paradicsom


Szerző: Horváth Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Tiropita – spenótos-fetás rétes

Tiropita – spenótos-fetás rétes


Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Libaleves májgombóccal

Libaleves májgombóccal


Márton-napi levesajánlatunk.
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Pácolt gomolya, zöldborsós búzasaláta

Pácolt gomolya, zöldborsós búzasaláta


Szerző: Csécsei László és Orcsik Edit
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű


Erdei gombás pulykarolád

Erdei gombás pulykarolád


Aki nem szereti a halat, annak készítsünk pulykaroládot szentestére!
Szerző: Katona György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin