Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Füstölt halpástétom

Füstölt halpástétom

Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje

2021. július 13.

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt harcsafilé
  • 5 dkg pirított kenyérkocka
  • 1 dl tejszín
  • só, bors

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az alapanyagokat keverőtálba helyezzük, és botmixerrel egységesítjük, szinte habosra keverjük, majd lehűtjük, és kb. 30 perc után tálalhatjuk.

Tálaláshoz pirítóst és kicsi salátacsokrot adunk.


pirított kenyérkocka , tejszín , füstölt harcsafilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Grillezett vadlazacfilé tőzegáfonyás kevert salátával

Grillezett vadlazacfilé tőzegáfonyás kevert salátával


Szerző: Tivadar György
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű


Bivalyfartő sült zöldségekkel, hollandi mártással

Bivalyfartő sült zöldségekkel, hollandi mártással


Szerző: Nagy Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes


Mézes vaníliafagylalt tökmagolajjal és ropogós tökmaggal

Mézes vaníliafagylalt tökmagolajjal és ropogós tökmaggal


Szerző: Szabó Julcsi és Manuela-Esther-Kreissl Sanchez
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű


Füstölt kecsegefilé-tekercs halas rizssalátával töltve, medvehagyma-majonézzel

Füstölt kecsegefilé-tekercs halas rizssalátával töltve, medvehagyma-majonézzel


Szerző: Nyíri Szása
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Kacsamell karamellizált birsalmával

Kacsamell karamellizált birsalmával


Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin