Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Füstölt halpástétom

Füstölt halpástétom

Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje

2021. július 13.

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt harcsafilé
  • 5 dkg pirított kenyérkocka
  • 1 dl tejszín
  • só, bors

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az alapanyagokat keverőtálba helyezzük, és botmixerrel egységesítjük, szinte habosra keverjük, majd lehűtjük, és kb. 30 perc után tálalhatjuk.

Tálaláshoz pirítóst és kicsi salátacsokrot adunk.


pirított kenyérkocka , tejszín , füstölt harcsafilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Karamellizált csokoládés panna cotta, trópusi lekvárral

Karamellizált csokoládés panna cotta, trópusi lekvárral


Szerző: Szűcs Árpád
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz


Csontos marharostélyos sült újburgonyával

Csontos marharostélyos sült újburgonyával


Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Házinyúlfilé spárgaroyallal, vermuthabbal

Házinyúlfilé spárgaroyallal, vermuthabbal


Szerző: A kecskeméti Bagatell Étterem (Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Édeskömény-krémleves pirított fenyőmaggal és quinoával

Édeskömény-krémleves pirított fenyőmaggal és quinoával


Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Nyúlcomb parajos gerslirizottóval

Nyúlcomb parajos gerslirizottóval


Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin