Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Füstölt halpástétom

Füstölt halpástétom

Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje

2021. július 13.

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt harcsafilé
  • 5 dkg pirított kenyérkocka
  • 1 dl tejszín
  • só, bors

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az alapanyagokat keverőtálba helyezzük, és botmixerrel egységesítjük, szinte habosra keverjük, majd lehűtjük, és kb. 30 perc után tálalhatjuk.

Tálaláshoz pirítóst és kicsi salátacsokrot adunk.


pirított kenyérkocka , tejszín , füstölt harcsafilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Mangalicazsírban sült apró fánkok idénygyümölcsökkel, kukoricahabbal

Mangalicazsírban sült apró fánkok idénygyümölcsökkel, kukoricahabbal


Szerző: Pethő Balázs
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz


Diós-paradicsomos töltött csillagtök

Diós-paradicsomos töltött csillagtök


A szezon sztárja: a patisszon.
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Paszternákpüré zsályás pulykasülttel

Paszternákpüré zsályás pulykasülttel


Szerző: Gyepes Gabojsza
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Lakodalmas barack

Lakodalmas barack


A vidéki lakodalmak kihagyhatatlan aprósüteménye.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz


Citromos fogas kapros tésztával

Citromos fogas kapros tésztával


Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin