Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Füstölt halpástétom

Füstölt halpástétom

Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje

2021. július 13.

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt harcsafilé
  • 5 dkg pirított kenyérkocka
  • 1 dl tejszín
  • só, bors

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az alapanyagokat keverőtálba helyezzük, és botmixerrel egységesítjük, szinte habosra keverjük, majd lehűtjük, és kb. 30 perc után tálalhatjuk.

Tálaláshoz pirítóst és kicsi salátacsokrot adunk.


pirított kenyérkocka , tejszín , füstölt harcsafilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Mákos clafoutis

Mákos clafoutis


Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes


Resztelt őzmáj knédlivel

Resztelt őzmáj knédlivel


A resztelt máj klasszikus fogás, amihez szinte mindenkinek fűződik legalább egy kedves emléke.
Szerző: Segal Viktor és Vida József
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Réteslappal sült máj céklákkal

Réteslappal sült máj céklákkal


Szerző: Bicsár Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Íme a tökéletes zserbó receptje

Íme a tökéletes zserbó receptje


Nincs karácsony zserbó nélkül. Lássuk a receptet!
Szerző: Andrész Zoltán
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz


Házi aranymazsolás libamájpástétom

Házi aranymazsolás libamájpástétom


Szerző: Merczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin