Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Füstölt halpástétom

Füstölt halpástétom

Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje

2021. július 13.

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt harcsafilé
  • 5 dkg pirított kenyérkocka
  • 1 dl tejszín
  • só, bors

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az alapanyagokat keverőtálba helyezzük, és botmixerrel egységesítjük, szinte habosra keverjük, majd lehűtjük, és kb. 30 perc után tálalhatjuk.

Tálaláshoz pirítóst és kicsi salátacsokrot adunk.


pirított kenyérkocka , tejszín , füstölt harcsafilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Harcsakrémhalászlé

Harcsakrémhalászlé


Szerző: Zoboki Zoltán
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz


Maritozzi con la panna

Maritozzi con la panna


Római desszert mennyei telszínhabbal.
Szerző: Rosario Simeoli, a Pomo d'Oro séfjének
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz


Sárgadinnyedzsem

Sárgadinnyedzsem


Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű


Káposztás keltgombóc (Kraut und grossa Knedl)

Káposztás keltgombóc (Kraut und grossa Knedl)


Elég nehéz, laktató étel. Alapvetően káposzta és kelt tészta, de sül benne kolbász, szalonna, sokszor oldalas.
Szerző: Knáb János
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes


Libarillette birsalmával, feketefokhagyma-krémmel

Libarillette birsalmával, feketefokhagyma-krémmel


Érdemes odahaza is elkészíteni: a liba így is nagyon finom.
Szerző: Pillók Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin