Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Füstölt halpástétom

Füstölt halpástétom

Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje

2021. július 13.

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt harcsafilé
  • 5 dkg pirított kenyérkocka
  • 1 dl tejszín
  • só, bors

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az alapanyagokat keverőtálba helyezzük, és botmixerrel egységesítjük, szinte habosra keverjük, majd lehűtjük, és kb. 30 perc után tálalhatjuk.

Tálaláshoz pirítóst és kicsi salátacsokrot adunk.


pirított kenyérkocka , tejszín , füstölt harcsafilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Háromgombás árparizottó (Ovo-lakto-vegetáriánus recept)

Háromgombás árparizottó (Ovo-lakto-vegetáriánus recept)


Szerző: Takács Hajnalka dietetikus
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű


Sült színes répa, csilis mangó, currys vajmártás, savanyított mustármag

Sült színes répa, csilis mangó, currys vajmártás, savanyított mustármag


Szerző: Pohner Ádám
Fogás: köretek
Nehézség: Közepesen nehéz


Kacsanyak mentás-petrezselymes kuszkuszsalátával

Kacsanyak mentás-petrezselymes kuszkuszsalátával


Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Máglyarakás

Máglyarakás


Szerző: Danó Zoltán
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz


Juhtúrófelfújt diós aszaltparadicsom-mártással

Juhtúrófelfújt diós aszaltparadicsom-mártással


Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin