Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Füstölt halpástétom

Füstölt halpástétom

Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje

2021. július 13.

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt harcsafilé
  • 5 dkg pirított kenyérkocka
  • 1 dl tejszín
  • só, bors

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az alapanyagokat keverőtálba helyezzük, és botmixerrel egységesítjük, szinte habosra keverjük, majd lehűtjük, és kb. 30 perc után tálalhatjuk.

Tálaláshoz pirítóst és kicsi salátacsokrot adunk.


pirított kenyérkocka , tejszín , füstölt harcsafilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Aszúban pácolt gyömbéres malaccsászár

Aszúban pácolt gyömbéres malaccsászár


Szerző: Horváth Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Zöldfűszeres quinoasaláta édesköménnyel

Zöldfűszeres quinoasaláta édesköménnyel


Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű


Quinoasaláta bébipolippal és levendulás cseresznyével

Quinoasaláta bébipolippal és levendulás cseresznyével


Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: saláták
Nehézség: Közepesen nehéz


Calamarata tészta kecskesajttal és édesburgonyával

Calamarata tészta kecskesajttal és édesburgonyával


Szerző: Tivadar György
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű


Gombás, füstölt húsos töltött káposzta

Gombás, füstölt húsos töltött káposzta


Kárpátalján a töltelékbe sok helyen nem tesznek pirospaprikát.
Szerző: Az ételt Varju Viktor készítette, Vidnyánszky Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin