A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Zsíros malackaraj paradicsommal és fehérrépával

Sárközi Ákos receptje

2020. szeptember 10.
  • 1 kg malackaraj
  • kakukkfű, rozmaring
  • só, tört zöld bors


A ZÖLDÉGKÖRET
HOZZÁVALÓK:

  • 10 dkg fava bab
  • 10 dkg vargányagomba
  • 10 dkg bébicukkini
  • 10 dkg lucullus paradicsom

ZÖLDSÉGPÜRÉ
HOZZÁVALÓK:

  • 1/2 kg fehérrépa
  • vaj, só, cukor



ADAG: 5 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz

A malackaraj elkészítése:
A malackarajt méretre szeljük, és közepesen forró serpenyőben ropogósra sütjük tört borssal és tengeri sóval. Tálalásnál saját szaftjával meglocsoljuk.

A zöldségköret és a zöldségpüré elkészítése:

A fehérrépát vajas, sós, cukros vízben puhára pároljuk, majd termomixerben krémessé turmixoljuk.

Tálalás:
A zöldségköretet a tányérra halmozzuk, majd rátesszük a glasszírozott malackarajt és a fehérrépakrémet.


malackaraj , kakukkfű , rozmaring , zöld bors , vargányagomba , fava bab , bébicukkini , fehérrépa , paradicsom

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra