Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Farsang idején, vagy bármikor!
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Őszi ízek a Központ Bisztróból: a bélszínhez sütőtök püré, a vörösboros mártáshoz pirított vargánya dukál.
Szerző: Tóth Miklósnak, a Központ Bisztró séfjének a
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű