Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Amrein Csaba
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Sikere van ítélve: mutatós, könnyű tészta, almás-diós töltelékkel, sajtmártással!
Szerző: Vidra Péter (Rózsakert étterem, Esztergom)
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz