Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Igazi könnyű ínyencfalat.
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Palágyi Eszter
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
A tavaszra várva most még a kamra téli alapanyagait használjuk fel.
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz