Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű