Sárközi Ákos receptje
2020. július 26.BAZSALIKOMSORBET
HOZZÁVALÓK:
- 20 dkg glükóz, azaz szőlőcukor, vagy méz
- 65 g cukor
- 5,5 dl víz
- 1/2 citrom leve
- nagy csokor bazsalikom, leveleire szedve
EPER-MÁLNA RAGU
HOZZÁVALÓK:
- 30 dkg eper
- 20 dkg málna
- házi eperlekvár vaníliával
JOGHURTLEVES
HOZZÁVALÓK:
- 1 l natúr joghurt
- 20 dkg méz
- 2-2 db lime, illetve citrom leve + reszelt héja
- 2 dl tej
RÓZSABORSOS TUILE
HOZZÁVALÓK:
- 30 g porcukor
- 1 dl víz
- 13 g liszt
- 25 g olvasztott vaj
- 20 g fekete szezámmag
- frissen tört rózsabors
eper , glükóz , citrom leve , bazsalikom , eperlekvár , málna , joghurt , méz , porcukor , lime héja , lime , tej , liszt , vaj , fekete szezámmag , rózsabors