Merczi Gábor receptje
2018. november 13.- 400 g libamáj
- 120 g aranymazsola
- tokaji aszú
- 5 g barna cukor
- 6 g tengeri só
- 10 g frissen tört fehérbors
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/13/2-aranymazsolas-libamajpastetom-770x_.jpg?token=66a4096cd696d63a4a206424c0224358)
aranymazsola , libamáj , tokaji aszú , barna cukor , fehérbors
aranymazsola , libamáj , tokaji aszú , barna cukor , fehérbors
A bodrogkeresztúri Dereszla Bisztró receptje.
Szerző: Bém Bence a Dereszla Bisztró séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Rosario Simeoli
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz