Merczi Gábor receptje
2018. november 13.- 400 g libamáj
- 120 g aranymazsola
- tokaji aszú
- 5 g barna cukor
- 6 g tengeri só
- 10 g frissen tört fehérbors

aranymazsola , libamáj , tokaji aszú , barna cukor , fehérbors
aranymazsola , libamáj , tokaji aszú , barna cukor , fehérbors
Nincsen tisztességes spájz rumosmeggy nélkül!
Szerző: Májer Erika a debreceni Jardin Cukrászda tulajdonosa
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: tészták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Buday Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Mákos lőnyeként is közismert finomság.
Szerző: Saját séfünk
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
A legegyszerűbb kelt tészta a briós tésztája.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz