Merczi Gábor receptje
2018. november 13.- 400 g libamáj
- 120 g aranymazsola
- tokaji aszú
- 5 g barna cukor
- 6 g tengeri só
- 10 g frissen tört fehérbors

aranymazsola , libamáj , tokaji aszú , barna cukor , fehérbors
aranymazsola , libamáj , tokaji aszú , barna cukor , fehérbors
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Koltay Gábor és Koltayné Zsoldos Krisztina
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Gyors, könnyű és finom!
Szerző: Kun Péter
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű