Merczi Gábor receptje
2018. november 13.- 400 g libamáj
- 120 g aranymazsola
- tokaji aszú
- 5 g barna cukor
- 6 g tengeri só
- 10 g frissen tört fehérbors
aranymazsola , libamáj , tokaji aszú , barna cukor , fehérbors
aranymazsola , libamáj , tokaji aszú , barna cukor , fehérbors
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: saláták
Nehézség: Időigényes
Szerző: Kis Tirol Étterem
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kanász László
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Varga J. Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Igazi tavaszi sütemény!
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű