Merczi Gábor receptje
2018. november 13.- 400 g libamáj
- 120 g aranymazsola
- tokaji aszú
- 5 g barna cukor
- 6 g tengeri só
- 10 g frissen tört fehérbors
aranymazsola , libamáj , tokaji aszú , barna cukor , fehérbors
aranymazsola , libamáj , tokaji aszú , barna cukor , fehérbors

Szerző: Szabó Julcsi és Manuela-Esther Kreissl-Sanchez
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Vajas pirítóssal, kaláccsal vagy croissant-nal isteni, de húsokat is bolondíthatunk vele.
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes

Karácsonyi meglepetés desszert Frideczky András séftől.
Szerző: Frideczky András
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Sushi mellé is remek választás.
Szerző: Gálicz István
Fogás: köretek
Nehézség: Ki kell próbálnia!