Receptek

Ibérico sonka olívasalátával

Bereznay Tamás receptje

2021. március 22.
  • 5-6 dkg hajszálvékonyra szelt Ibérico sonka (fejenként)
  • 15 dkg nagy szemű zöld és fekete olívabogyó vegyesen
  • 10 dkg koktélparadicsom
  • 1/2 dl spanyol olívaolaj
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

Az olajbogyókat és a paradicsomot vékonyan felkarikázzuk és finoman összekeverjük az olívaolajjal.

Az édes friss paradicsom íze kissé tompítja az olajbogyók markáns erős ízét, így jobban harmonizál majd az érett sonkával.

A felszelt sonkákat lefektetjük, és a tetején szétterítjük a salátát. A keverőtál alján maradt olívaolajjal meglocsoljuk.


Ibérico sonka , olívabogyó , koktélparadicsom , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra