Regdon Zsolt receptje
2019. október 27.- 4 db 20-25 dkg-os kacsamell
- 4 db alma
- 2 db mangó
- olívaolaj
- só, bors
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/05/-SEB0842-770x_.jpg?token=bb9e811d0c595ae0b5c4b84005ecd4cd)
A legszebben tálaló magyar szakács a látványnál csak egy dolgot tart fontosabbnak: az étel ízét.
Szerző: Pesti István
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Dudás Szabolcs
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű