Receptek

Lazaccarpaccio csicseriborsó-barnalencse-mungóbab csírával

Segal Viktor receptje

2020. július 26.
  • 40 dkg lazacfilé vékony szeletekre vágva
  • 10 dkg csírakeverék (csicseriborsó, lencse, mungóbab)

AZ ÖNTET
HOZZÁVALÓK:

  • 1 gerezd fokhagyma finomra vágva
  • 3 ek petrezselyemlevél
  • 1 tk barna cukor
  • 4 ek olívaolaj
  • 1 ek citromlé
  • 1 tk mustár
  • só, frissen őrölt fekete bors

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

Egy tálban habverővel – a petrezselyem kivételével – összekeverjük az öntet hozzávalóit.

Hozzáadjuk a petrezselyem leveleit, és botmixerrel kb. két perc alatt összeturmixoljuk.

A lazacszeleteket szorosan egymás mellé helyezzük, megszórjuk a csírakeverékkel és bőségesen meglocsoljuk a petrezselymes öntettel.


lazacfilé , csírakeverék , petrezselyemlevél , fokhagyma , olívaolaj , citromlé , mustár

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra