Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla receptje
2020. augusztus 3.- 60-70 dkg hízott libamáj
- 15-20 dkg libazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- csipetnyi pirospaprika, só, őrölt bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Macsinka János
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kormorán Étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bodó Iván
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz