Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla receptje
2020. augusztus 3.- 60-70 dkg hízott libamáj
- 15-20 dkg libazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- csipetnyi pirospaprika, só, őrölt bors

libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
A megszokotthoz képest fordított sorrendben kerülnek bele a hozzávalók.
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pethő Balázs
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Kozma Péter
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű