Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla receptje
2020. augusztus 3.- 60-70 dkg hízott libamáj
- 15-20 dkg libazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- csipetnyi pirospaprika, só, őrölt bors

libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Ezt a levest kínáljuk Márton-napra!
Szerző: Tóth Dávid, a Trakta by Nomád séfjének
Fogás: levesek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Baracskay Angéla
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Soltész Gábor (Sárga Borház)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz