Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla receptje
2020. augusztus 3.- 60-70 dkg hízott libamáj
- 15-20 dkg libazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- csipetnyi pirospaprika, só, őrölt bors

libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
Szerző: Palágyi Eszter
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Hagyományos indiai fogás Gaggan Anandtól.
Szerző: Gaggan Anand
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz