Tóth Ágnes receptje
2018. november 6.- 2 db 300 g-os friss libamell
- 1 szál friss rozmaring
- 5 dl jus
- 5 dl libaalaplé
- 12,5 dkg Philadelphia sajtkrém
- 10 dkg parmezán sajt
- 10 dkg gersli
- 1 db sonkahagyma
- 1 dl fehérbor
- 2 dl olívaolaj
- 10 dkg teavaj
- tengeri só, bors
- 1 db sárga cékla
- 1 db vörös cékla
- 4 db zsenge répa
- 5 dkg kristálycukor
- 1 dl fehér balzsamecet
- 10 dkg céklalevél
- 10 dkg fűszeres pereszke
gersli , rozmaring , fehérbor , cékla , libamell , Philadelphia sajtkrém , parmezán sajt , sonkahagyma , olívaolaj , vaj , sárga cékla , vörös cékla , répa , balzsamecet , fűszeres pereszke