A narancsok héját lereszeljük. A tejet felforraljuk a cukorral és egy csipet sóval. Belekeverjük a grízt, és 2-3 percig forraljuk. Félrehúzzuk, hozzáadjuk a likőrt és a reszelt narancshéjat. Kemény habbá verjük a tojásfehérjét, és a forró grízbe forgatjuk.
Hideg vízzel kiöblítünk egy kuglófformát vagy egy gömbölyű aljú tálat, és belesimítjuk a grízt. Hagyjuk kihűlni.
A krokant mogyoróhoz egy teflonserpenyőben karamellt készítünk a cukorból, és hozzáadjuk a mogyorót. Olajozott zsírpapírra öntjük, s ha kihűlt, mozsárban apróra törjük.
Tálalás előtt a pudingot beleforgatjuk a karamelles mogyoróba. Díszíthetjük eper- vagy málnaszósszal, és karamellfagylaltot kínálunk hozzá.